USISIVAČI

Bohman 15 SWD

Industrijski usisavač Bohman 15 SWD kvalitetan je usisavač robusne konstrukcije dizajniran za usisavanje mokre i suhe prljavštine.

Voltaža

220-240 V

Snaga

1000 W

Protok zraka

173 m³/h

Detaljan opis

Industrijski usisavač Bohman 15 SWD je visokokvalitetni usisavač robusne konstrukcije dizajniran za usisavanje mokre i suhe prljavštine.

Već u standardnom paketu ćete pronaći mnoštvo dodataka za ovaj usisivač. Standardni paket usisavača uključuje:

Bohman 15 SWD usisavač
kompletno crijevo uključujući završne poklopce s obje strane
preklopna podna mlaznica
ručka za tekućine
drška za pukotine
ručka za presvlake
četka za prašinu

Usisavač se može opremiti promjenjivim dodatnim priborom kao što je tekstilna mikro vrećica, koja osigurava praktično i higijensko pražnjenje prljavštine iz posude, ili najlonska filter vrećica koja osigurava zadržavanje fine nečistoće. Standardni filter u usisavaču je pamučna filter vrećica pričvršćena na košaru za filter. Najlonski filter će povećati učinkovitost usisavanja, ali i spriječiti da prljavština ostane zarobljena na pamučnom filteru.

Za usisavanje mokre prljavštine ili tekućina, usisavač je opremljen košarom za filter s plovkom kako bi se spriječilo prepunjavanje. Vakumska glava nalazi se na spremniku i pričvršćena je metalnim kopčama koje se lako popuštaju kako bi se spremnik mogao isprazniti ili isprazniti.

Bohman 15 SWD prikladan je za usisavanje prašine i tekućina. Dvostupanjski izlaz velike snage 1000 W osigurava dug životni vijek i visoke performanse usisavanja.

Robusna konstrukcija, ručka za jednostavno nošenje te čvrsta baza opremljena s četiri visokokvalitetna okretna kotača osiguravaju da možete jednostavno i bez napora upravljati i rukovati usisavačem.

Tehničke specifikacije

Napon 220-240 V
Frekvencija 50 Hz
Dužina crijeva 2,5 m
Potrošnja 1000 W
Broj motora 1 kom
Težina 7,6 kg
Duljina kabela za napajanje 7 m
Usisni motor 1000 W
Usis 210 mBar
Promjer pribora 32 mm
Protok zraka 173 m³/h
Kapacitet rezervoara za vodu 15 l
Materijal kontejnera INOX
Razina buke 66 db (A)