ČISTAČI PODOVA

Bohman 2 C 43

Bohman 2 C 43 – Potpuno novi inovativni model popularni Bohman 2 stroj za pranje podova uvjerit će vas svojom kvalitetom izrade, učinkom čišćenja i najpovoljnijom cijenom na tržištu u ovom segmentu strojeva.

Voltaža

230 V

Širina

430 mm

Pritisak četke

25 kg

Dimenzije

870x610x890 mm

Širina četke

530 mm

Detaljan opis

Bohman 2 C 43 je stroj za pranje koji čisti pod u jednom koraku (otopina za čišćenje ide na četku, a četka čisti pod zahvaljujući postavci iza koje stoji 20 godina iskustva) i usisava prljavštinu (zahvaljujući usisnoj šipki smještenoj odmah iza četke).

Spremnik od 24/25 litara i neograničeno trajanje baterije* idealni su za čišćenje manjih i srednjih podnih površina. (*za razliku od baterijskih čistača podova, kabelski čistač podova nije ograničen kapacitetom baterije po punjenju).

Bohman 2 C 43 idealan je za čišćenje malih i srednjih podnih površina u gotovo svim komercijalnim i industrijskim područjima. Pogodan je i za čišćenje bolnica, poliklinika i drugih medicinskih ustanova, a jednako će vas iznenaditi njegova funkcionalnost u grubim ugostiteljskim objektima, školama i drugim objektima. Zahvaljujući podesivoj upravljačkoj ručki stroja, vaše će svakodnevno čišćenje biti vrlo jednostavno i, iznad svega, vrlo učinkovito.

Proizvođač strojeva za pranje podova Bohman mislio je i na održavanje – jednostavno ispiranje, a posebno uklonjivi spremnik za čistu vodu, pristupačnost pojedinačnim dijelovima stroja, odvodno crijevo za spremnik prljave vode, jednostavan sustav zamjene četkica, filter sustava za vodu glavne su karakteristike ovog stroja.

Najbolje stvari o Bohmanu 2 C 43

Parabolična usisna šipka odmah iza četke za temeljito usisavanje prljavštine s poda.

Podesiva ručka za jednostavno rukovanje strojem i mogući transport na druge poslove.

Robusna i izdržljiva konstrukcija za jednostavno rukovanje i transport.

Tehničke specifikacije

Napon 230 V
Put za čišćenje 430 mm
Produktivnost 1700 m²/h
Usisni motor 700 W
Usis 180 mBar
Motor četke 1×750 W
Broj četkica 1 kom
Brzina četke 160 RPM
Pritisak četke 25 kg
Maksimalna sposobnost uspona 2 %
Spremnik čiste vode 24 l
Spremnik za prljavu vodu 25 l
Razina buke 72 db (A)
Duljina kabela za napajanje 18 m
Težina 75 kg
Dimenzije 870x610x890 mm
Širina čistača 530 mm