USISIVAČI

Bohman 30 EXT

Bohman 30 EXT je profesionalni usisivač za čišćenje tepiha, presvlaka, interijera vozila i ostalih tekstilnih površina. Osnovna oprema uključuje kompletan usisivač, podnu mlaznicu za čišćenje tepiha i nastavak za čišćenje presvlaka I interijera vozila.

Voltaža

230 V

Težina

17,5 kg

Dimenzije

670x760x890 mm

Detaljan opis

Bohman 30 EXT je profesionalni usisivač za čišćenje tepiha, presvlaka, interijera vozila i ostalih tekstilnih površina.

Usisivač je opremljen vibrirajućom pumpom od 34 W koja daje tlak od 4 bara, što je idealno za čišćenje tepiha i presvlake.

Uključen je i nastavak koji olakšava čišćenje unutrašnjosti vozila, sjedala, stolica i drugih tekstilnih površina.

Usisivač ima metalnu posudu od 30 litara u boji od nehrđajućeg čelika i plastičnu posudu od 10 litara za otopinu za čišćenje.

Čišćenje tepiha važan je element za osiguravanje čistoće vaših prostora. Stoga je najvažniji element pobrinuti se da vaši tepisi budu pravilno očišćeni i zatim osušeni. Ako samo pravilno čistite tepih ili drugu frikcionu površinu, ali je ne sušite, sve će se bakterije u tepihu vrlo brzo ponovno razmnožavati i vaše čišćenje će imati samo optičku svrhu. Da, tepih mora izgledati lijepo, ali također mora biti očišćen od svih drugih nečistoća i tvari koje nisu vidljive.

Naši usisivači – Bohman 30 EXT, Bohman 602 EXT, Bohman Power K 15 i Bohman Power K 30 – imaju snažne usisne motore koji su izvrsni u izvlačenju prljavštine iz tepiha, posebno pri čišćenju tepiha.

Ako je tepih potrebno sušiti preporučamo korištenje Bohman CD 850 sušilice tepiha. Bohman CD 850 je moćna sušilica tepiha s 3 razine snage.

Tehničke specifikacije

Napon 230 V
Težina 17,5 kg
Spremnik za čistu vodu 10 l
Spremnik za prljavu vodu 30 l
Duljina kabela za napajanje 7 m
Usisni motor 1000 W
Broj usisnih motora 1
Usis 230 mBar
Vodena pumpa 34W
Maksimalni pritisak vodene pumpe 4 bara
Dimenzije 670x760x890 mm