USISIVAČI

Bohman 30 SWD

Industrijski usisavač Bohman 30 SWD za suhu prljavštinu i tekućine opremljen je visokokvalitetnim dvostupanjskim usisnim motorom, metalnom posudom od 30 litara od nehrđajućeg čelika, košarom za tekstilni filter, plovkom i setom pribora.

Voltaža

220-240 V

Snaga

1000 W

Snaga usisa

240 mBar

Detaljan opis

Industrijski usisavač Bohman 30 SWD je visokokvalitetni usisavač robusne konstrukcije dizajniran za usisavanje mokre i suhe prljavštine. Spremnik od 30 litara pruža dovoljno prostora za usisavanje tekućina.

Već u standardnom paketu pronaći ćete mnoštvo dodataka za ovaj usisivač. Standardni paket usisavača uključuje:

Bohman 30 SWD usisavač
kompletno crijevo uključujući završne poklopce s obje strane
ručka za suhu prljavštinu (mlaznica za prašinu)
ručka za tekućine
drška za pukotine
četka za prašinu

Usisavač se može opremiti promjenjivim dodatnim priborom kao što je tekstilna mikro vrećica, koja osigurava praktično i higijensko pražnjenje prljavštine iz posude, ili najlonska filtar vrećica koja osigurava zadržavanje fine nečistoće. Standardni filter u usisavaču je pamučna filtar vrećica pričvršćena na košaru za filter. Najlonski filter će povećati učinkovitost usisavanja, ali i spriječiti da prljavština ostane zarobljena na pamučnom filteru. Bohman 30 SWD je profesionalni usisavač i može se opremiti kompletom filtera “PRO-KIT” koji vam omogućuje da usisivač opremite perivim filterom, HEPA filterom ili metalnim filterom za grubu prljavštinu.

Bohman 30 SWD prikladan je za usisavanje prašine i tekućina. Dvostupanjski motor visokih performansi od 1000 W osigurava dug životni vijek i visoke performanse usisavanja.

Robusna konstrukcija, ručka za jednostavno nošenje te čvrsta baza opremljena s četiri visokokvalitetna okretna kotačića osiguravaju jednostavan rad i jednostavno rukovanje usisavačem.

Bohman 30 SWD usisavač je pravi izbor za tvrtke koje čiste, proizvodne pogone i druge poslovne prostore. Ujedno će biti i dugotrajan pomagač u vašoj radionici.

Tehničke specifikacije

Napon 220–240 V
Frekvencija 50 Hz
Dužina crijeva 2,5 m
Potrošnja 1000 W
Broj motora 1 kom
Duljina kabela za napajanje 7 m
Usisni motor 1000 W
Usis 240 mBar
Promjer pribora 32 mm
Kapacitet rezervoara za vodu 30 l