USISIVAČI

Bohman 703 SWD

Bohman SWD 703 – robusni profesionalni usisavač serije WD je usisavač dizajniran za usisavanje prašine i tekućina.

Voltaža

220-240 V

Snaga

3000 W

Snaga usisa

215 mBar

Detaljan opis

Industrijski usisavač Bohman 703 je visokokvalitetan usisavač visokih performansi s robusnom konstrukcijom dizajniranom za usisavanje mokre i suhe prljavštine. Spremnik od nehrđajućeg čelika, crijevo za pražnjenje, robusna šasija i tri usisna motora daju vam savršene performanse za razne primjene usisavanja.

Već u standardnom paketu pronaći ćete mnoštvo dodataka za ovaj usisivač. Standardni paket usisavača uključuje:

Bohman 703 SWD usisavač
kompletno crijevo uključujući završne poklopce s obje strane
ručka za suhu prljavštinu (mlaznica za prašinu)
ručka za tekućine
drška za pukotine
četka za prašinu
košara za filter s plovkom i filterom od tkanine

Usisavač se može opremiti promjenjivim dodatnim priborom kao što je tekstilna mikro vrećica, koja osigurava praktično i higijensko pražnjenje prljavštine iz posude, ili najlonska filtar vrećica koja osigurava zadržavanje fine nečistoće. Standardni filter u usisavaču je pamučna filtar vrećica pričvršćena na košaru za filter. Najlonski filter će povećati učinkovitost usisavanja, ali i spriječiti da prljavština ostane zarobljena na pamučnom filteru. Bohman 703 SWD je profesionalni industrijski usisavač i može se opcionalno opremiti s kompletom filtera “PRO-KIT”, koji vam omogućuje da usisivač opremite perivim filterom, HEPA filterom ili metalnim filterom za grubu prljavštinu. Bohman 703 SWD također može biti opremljen fiksnom usisnom šipkom koja se postavlja na šasiju usisavača s prednje strane.

Bohman 703 SWD prikladan je za usisavanje prašine i tekućina. Tri dugotrajna usisna motora visokih performansi s kombiniranom snagom od 1000 W jamče najbolju izvedbu za usisavanje prljavštine.

Bohman 703 SWD usisavač opremljen je spremnikom od nehrđajućeg čelika od 70 litara, koji je montiran na robusnu šasiju. Profesionalni okretni kotačići smješteni su sprijeda, dok je stražnji dio opremljen velikim kotačima za lako rukovanje. Metalna ručka olakšava rad s usisavačem i osigurava da ga možete brzo i jednostavno premjestiti s mjesta na mjesto.

Vakumska glava Bohman 703 SWD opremljena je ručkom za jednostavno skidanje vakumske glave. Vakumska glava je postavljena na spremnik i pričvršćena izdržljivim metalnim kopčama za jednostavno otvaranje i dug život.

Bohman 703 SWD usisavač je kvalitetan industrijski usisavač s velikom snagom usisavanja, čvrstom konstrukcijom, kvalitetnim priborom koji je već uključen i opsežnim dodatnim priborom koji vaš usisavač čini vrhunskim pomoćnikom.

Tehničke specifikacije

Napon 220–240 V
Frekvencija 50 Hz
Dužina crijeva 2,5 m
Potrošnja 3000 W
Broj motora 3 kom
Duljina kabela za napajanje 7 m
Usisni motor 3000 W
Usis 215 mBar
Promjer pribora 38 mm
Protok zraka 120 m³/h