USISIVAČI

Bohman 902 PWD

Industrijski usisavač Bohman 902 PWD je visokokvalitetan usisavač visokih performansi robusnog dizajna za usisavanje mokre i suhe prljavštine.

Voltaža

220-240 V

Snaga

2000 W

Snaga usisa

200 mBar

Detaljan opis

Industrijski usisavač Bohman 902 PWD je visokokvalitetan usisavač visokih performansi robusnog dizajna za usisavanje mokre i suhe prljavštine. Izdržljivi spremnik izrađen od visokokvalitetne plastike (polipropilen), crijevo za pražnjenje, robusna šasija i dva usisna motora pružaju vam idealne performanse za različite primjene usisavanja.

Već u standardnom paketu pronaći ćete mnoštvo dodataka za ovaj usisivač. Standardni paket usisavača uključuje:

Bohman 902 PWD usisavač
kompletno crijevo uključujući završne poklopce s obje strane
ručka za suhu prljavštinu (mlaznica za prašinu)
ručka za tekućine
drška za pukotine
četka za prašinu
košara za filter s plovkom i filterom od tkanine

Usisavač se može opremiti promjenjivim dodatnim priborom kao što je tekstilna mikro vrećica, koja osigurava praktično i higijensko pražnjenje prljavštine iz posude, ili najlonska filtar vrećica koja osigurava zadržavanje fine nečistoće. Standardni filter u usisavaču je pamučna filtar vrećica pričvršćena na košaru za filter. Najlonski filter će povećati učinkovitost usisavanja, ali i spriječiti da prljavština ostane zarobljena na pamučnom filteru. Bohman 902 PWD je profesionalni industrijski usisavač i može se opcionalno opremiti kompletom filtera “PRO-KIT”, koji vam omogućuje da usisivač opremite perivim filtrom, HEPA filterom ili metalnim filterom za grubu prljavštinu. Bohman 902 PWD usisavač može biti opremljen i fiksnom usisnom šipkom koja se postavlja na šasiju usisavača. Fiksna usisna šipka postavljena na usisivač olakšava usisavanje tekućine ili prašine na velikim podnim površinama.

Bohman 902 PWD prikladan je za usisavanje prašine i tekućina. Dva dugotrajna usisna motora visokih performansi s kombiniranom snagom od 1000 W jamče najbolji učinak za usisavanje prljavštine.

Bohman 902 PWD usisavač je opremljen spremnikom od 90 litara izrađenim od visoko izdržljivog polipropilena, koji je opremljen s dva okretna kotača ugrađena u prednji dio spremnika i dva stražnja velika kotača za vožnju postavljena na metalnu osovinu. Metalna ručka olakšava rad s usisavačem te osigurava brzo i jednostavno premještanje s mjesta na mjesto.

Vakumska glava Bohman 902 PWD opremljena je ručkom za jednostavno skidanje vakumske glave. Vakumska glava je postavljena na kanister i pričvršćena izdržljivim metalnim kopčama za jednostavno otvaranje i izdržljivost.

Bohman 902 PWD usisavač je kvalitetan industrijski usisavač s velikom snagom usisavanja, čvrstom konstrukcijom, kvalitetnim priborom koji je već uključen i opsežnim dodatnim priborom koji vaš usisavač čini vrhunskim pomoćnikom. Bohman 902 PWD usisavač vrlo je popularan među građevinskim tvrtkama, u automobilskoj industriji (servisne postaje), među tvrtkama za čišćenje, u zdravstvenoj i kemijskoj industriji. PPL spremnik je otporan na kemikalije.

Tehničke specifikacije

Napon 220–240 V
Frekvencija 50 Hz
Dužina crijeva 2,5 m
Potrošnja 2000 W
Broj motora 2 kom
Duljina kabela za napajanje 7,2 m
Usisni motor 2000 W
Usis 200 mBar
Promjer pribora 32 mm
Protok zraka 106 m³/h
Kapacitet rezervoara za vodu 90 l