STROJEVI JEDAN DISK

Bohman Easy Orbital

Bohman Easy Orbital je jedinstveni stroj visoke učinkovitosti za čišćenje i poliranje raznih vrsta podnih površina.

Voltaža

220 V

Pritisak četke

72 kg

Težina

76 kg

Spremnik

12 l

Snaga

1500 W

Detaljan opis

Bohman Easy Orbital izgleda kao klasični stroj s jednim diskom, ali je potpuno drugačiji. Zahvaljujući svojoj tehnologiji, Easy Orbital je revolucionarni stroj među strojevima s jednim diskom. Easy Orbital radi u rotacijsko-orbitalnom kretanju koje proizvodi dodirne vibracije. Ove vibracije pospješuju učinkovito čišćenje omogućujući potpun i dugotrajan kontakt diska za čišćenje s ciljnim podom. Za razliku od konvencionalnog podnog stroja, Easy Orbital sustav nije samo stabilan, već je vrlo jednostavan za rukovanje. Njegova stabilnost je osigurana dodirnim vibracijama.

Easy Orbital čisti pod dodirnim vibracijama izravno na površini koju treba čistiti. Ove vibracije osiguravaju lakše, učinkovitije i brže uklanjanje prljavštine s poda. Easy Orbital se ne pomiče kao standardni stroj i stoga je moguće primijeniti stalan pritisak na određeno područje čišćenja. Orbitalna tehnologija omogućuje da disk za čišćenje u potpunosti prianja uz pod.

Stroj ima 1490 okretaja u minuti što stroju daje nevjerojatnu snagu i domet za pojedinačne primjene. Sa strojem možete idealno čistiti tepihe gdje će tehnologija pick and turn četkom očistiti i prljavštinu koja se nalazi u tepihu. Za čišćenje tepiha morate koristiti disk od mikrovlakana, kao što je Bonet, koji je namijenjen za čišćenje tepiha.

Zatim pričvrstite podlošku za poliranje na stroj i možete pristupiti poslu poliranja podova ili čak kristaliziranja mramora. Stroj je također prikladan za čišćenje jako zaprljanih podova u kombinaciji s podnom podlogom, ali EASY SCRUBBER 15 ili 20 je mnogo učinkovitiji u tom pogledu, jer imaju mnogo veći pritisak i učinkovitost čišćenja pri maloj brzini.

Tehničke specifikacije

Napon 220 V
Frekvencija 50 Hz
Motor s četkom 1500 W
Pritisak četke 72 kg
Put čišćenja 430 mm
Brzina četke 150 ot./min
Razina buke 54 db (A)
Broj motora 1 kom
Težina 76 kg
Kapacitet rezervoara za vodu 12 l
Snaga 1500 W