ČISTAČI PODOVA

Bohman iC Evo Lion

Bohman iC EVO LION – potpuno je novi stroj za čišćenje podova s Intelligent Cleaning tehnologijom, gdje možete čistiti i naprijed i natrag. Osim toga, opremljen je litijskom baterijom za brzo punjenje.

Voltaža

36 V

Širina

280 mm

Pritisak četke

10 kg

Dimenzije

758x376x392 mm

Širina četke

300 mm

Detaljan opis

Bohman iC EVO LION potpuno je novi stroj za čišćenje podova opremljen Intelligent Cleaning sustavom. Zahvaljujući Bohman Inteligentnom sustavu čišćenja, Bohman iC EVO LION omogućuje vam čišćenje i jednostavno usisavanje prljavštine na područjima koja drugi strojevi ne mogu dosegnuti.

Bohman iC EVO LION je mali, kompaktni stroj za čišćenje podova s ​​prednjim i obrnutim usisavanjem. Naš stroj za ribanje podova dizajnirana je da zadovolji potrebe svakodnevnog čišćenja, posebno u teško dostupnim ili neravnim područjima.

Bohman iC EVO LION je savršen za svako područje gdje je potrebno očistiti do 1000 m². Stroj je idealan za tvrtke za čišćenje, poslovne prostore i posebno za HO.RE.CA. operatere, vlasnike salona, trgovine, ordinacije itd. Apsolutno savršeno i savršeno za restorane, hotele, kantine, trgovine, izložbene prostore, ordinacije, klinike, salone vozila..

Imate trgovinu, izložbeni prostor, ordinaciju, kliniku i želite održavati svoje prostore čistima, a da se vaši kupci osjećaju ugodno? Bohman iC EVO LION je najbolji izbor za čišćenje čak i nekoliko puta dnevno. Tehnologija litijskih baterija rješenje je koje vam daje slobodu čišćenja, a sa strojem možete virtualno čistiti kad god poželite. Do 50 minuta s jednim punjenjem, nakon čega slijedi brzo punjenje kako bi se osiguralo da se baterija napuni u samo jednom satu punjenjem u stroju ili izvana. Osim toga, možete kupiti rezervnu bateriju za stroj kako biste uvijek bili spremni za svaku situaciju.

Sklopiva ergonomska ručka s inovativnim upravljanjem strojem, mogućnost spremanja stroja u parkirni položaj ili njegova laka prenosivost genijalni su faktori za odabir ovog stroja.

Stroj je razvijen u skladu s najnovijom tehnologijom. Robusna konstrukcija, učinkovitost čišćenja, manevriranje, jednostavno održavanje, brzo punjenje, mogućnost rezervne baterije, pranje i teško dostupnih mjesta do kojih drugi strojevi ne mogu doprijeti = to su činjenice koje će vam pomoći u odluci o kupnji ovog stroja.

JA SAM BOHMAN iC EVO LION – ne metem, čak ni ne brišem – ja zapravo čistim podove!

Koristite li robotski usisivač ili robotski usisivač s posudom za otopinu za čišćenje i krpom pričvršćenom na dnu usisavača koji ne čisti pod, već samo briše i možda raznosi prljavštinu? Ne možete uništiti prljavštinu ili bakterije robotskim usisavačem, pa čak ni pravilno očistiti pod krpom. I zašto? Robotski usisavač počinje brisati prljavštinu, ali dok ne promijenite i ne očistite krpu za brisanje, praktički širite prljavštinu po podu. Što je s krpom? Mopom brišete pod, ali perete li mop svaki put u čistoj vodi da bude stvarno čist ili ga opet perete u kanti gdje ste ga već nekoliko puta namakali? Hm, dakle, u osnovi uvijek iznova čistite prljavom vodom!

Bohman iC EVO LION opremljen je s dva spremnika, svaki kapaciteta 5 litara. Odnosno iz spremnika za čistu vodu (gdje dodajete sredstvo za čišćenje, pažnja: samo sredstva namijenjena strojevima za pranje podova). Voda sa sredstvom za čišćenje raspoređuje se na četku koja čisti pod. Prljava voda se izvlači brisačem iza četke ili brisačem ispred četke i prenosi u spremnik za prljavu vodu. Spremnici su odvojeni tako da nema kontaminacije prljave vode čistom vodom. S Bohman iC EVO LION peračem podova s ​​usisom uvijek čistite čistom vodom i deterdžentom i samo na taj način možete pravilno očistiti pod.
Ja sam Bohman iC EVO LION. Ne mogu sam očistiti pod, ali ga mogu očistiti kako treba.

Da, Bohman ic EVO LION ribač podova ne radi na isti način kao robot usisavač. Bohman iC EVO LION je ribač za podove s usisavanjem koja zapravo čisti.

Proizvodimo strojeve za pranje podova za komercijalnu, profesionalnu i industrijsku uporabu. Zbog toga smo stvorili Bohman iC EVO LION profesionalni stroj za čišćenje podova, koji možete koristiti u svom domu kako biste osigurali da vaš dom bude profesionalno očišćen u tren oka zahvaljujući našem stroju.

Tehničke specifikacije

Napon 36 V
Put za čišćenje 280 mm
Produktivnost 900 m²/h
Usisni motor 140 W
Motor četke 100 W
Broj četkica 1 kom
Brzina četke 160 RPM
Pritisak četke 10 kg
Maksimalna sposobnost uspona 2 %
Spremnik čiste vode 5 l
Spremnik za prljavu vodu 5 l
Razina buke 63 db (A)
Baterija LI-ION
Maks. trajanje 50
Integrirani punjač
Tip punjača vanjski
Težina 19,8 kg
Dimenzije 758x376x392 mm
Širina čistača 300 mm