USISIVAČI

Bohman Power K 15

Profesionalni usisavač visokih performansi za čišćenje tepiha, presvlaka i interijera vozila Bohman Power K 15. Profesionalna oprema koja se zahvaljujući svojim parametrima svrstava među najbolje u svojoj klasi.

Voltaža

230 V

Težina

12 kg

Dimenzije

300x420x530 mm

Detaljan opis

Profesionalni usisavač visokih performansi za čišćenje tepiha, presvlaka i interijera vozila Bohman Power K 15. Profesionalna oprema koja se zahvaljujući svojim parametrima svrstava među najbolje u svojoj klasi. Visokokvalitetna pumpa od 70 W osigurava idealno raspršivanje otopine za čišćenje po površini za čišćenje. Usisni motor visokih performansi osigurava izvrsno usisavanje. Izdržljivi plastični spremnici kapaciteta 14 litara (spremnik otopine za pranje) i 14 litara (spremnik za prljavu vodu) idealan su kapacitet za srednje i srednje velike prostore.

Ovaj vrhunski usisivač standardno dolazi sa sjajnom mlaznicom za tepihe i tvrde podne površine. Mlaznica se može prebaciti ovisno o vrsti nanošenja tepiha/tvrdog poda. Mlaznica je opremljena ergonomskim držačem za udobno rukovanje tijekom rada.

Unatoč svojoj maloj veličini, Power K 15 je dizajniran za profesionalnu upotrebu, a također je prikladan za zahtjevne poslove, na primjer u tvrtkama za iznajmljivanje opreme za čišćenje ili čišćenje.

Sustav visoke usisne snage s visokim podizanjem vode omogućuje uklanjanje maksimalne količine prljavštine s tepiha i skraćuje vrijeme sušenja. Usisivači Bohman Power K 15 mogu se nadopuniti nizom dodatnih dodataka koji čišćenje tepiha čine još lakšim i, prije svega, povećavaju učinkovitost čišćenja tepiha. Naša tvrtka je također dobavljač visokokvalitetnih profesionalnih proizvoda za čišćenje tepiha, unutrašnjosti vozila i presvlaka.
Standardno pakiranje uključuje:

Bohman Power K 15 usisivač tepiha
Podna mlaznica se može prebaciti za korištenje na tepisima ili tvrdim podnim površinama
Fleksibilno crijevo s crijevom za otopinu za pranje i ušicama.

Značajke Bohman Power K 15 ekstraktora:

Veličina stroja je mala u usporedbi s kapacitetom spremnika. Stroj se može transportirati čak i u malom automobilu.
S jednim strojem moguće je čistiti tepihe i tvrde podove s istim nastavkom. Promjena s čišćenja tepiha na čišćenje tvrdih podova obavlja se vrlo jednostavno okretanjem prekidača.
Posebno oblikovana mlaznica olakšava čišćenje čak i ispod stolova i niskog namještaja.
Visokokvalitetna glava za izvlačenje izrađena je od aluminija, što osigurava praktički neograničen vijek trajanja.
Glava za izvlačenje je opremljena posebnim profilom koji osigurava visok postotak izvučene prljavštine i time skraćuje vrijeme sušenja površine koja se čisti.
Podna mlaznica opremljena je ergonomskom ručkom koja je opremljena gumom za jednostavno rukovanje čak i pri dugotrajnom radu s uređajem
Mlaznica je opremljena dugotrajnom mlaznicom
Cijevi podne ručke izrađene su od nehrđajućeg čelika.

Tehničke specifikacije

Napon 230 V
Težina 12 kg
Spremnik za čistu vodu 14 l
Spremnik za prljavu vodu 14 l
Duljina kabela za napajanje 10 m
Usisni motor 1500 W
Broj usisnih motora 1
Usis 294 mBar
Vodena pumpa 70 W
Maksimalni pritisak vodene pumpe 4 bara
Dimenzije 300x420x530 mm