STROJEVI JEDAN DISK

Bohman SB 25 Pro

Profesionalni stroj za brušenje podova s jednim diskom Bohman SB 25 PRO radne širine 43 cm. Robusna konstrukcija stroja s planetarnim mjenjačem bez održavanja, ručkom otpornom na udarce i snažnim električnim motorom – 1850 W.

Voltaža

220 V

Pritisak četke

59 kg

Težina

59 kg

Spremnik vode

12 l

Snaga

1850 W

Detaljan opis

Bohman SB 25 PRO je profesionalni stroj s jednim diskom robusnog dizajna razvijen za svakodnevnu upotrebu. Bohman SB 25 PRO s jednim diskom je posebno dizajniran za brušenje podova . Naravno, stroj se može koristiti i za brisanje, ribanje ili dubinsko čišćenje podova. Njegova težina od 56 kg osigurava vam najbolje moguće učinke ribanja u svojoj kategoriji. Perači podova će cijeniti jednostavno rukovanje i robusnu konstrukciju stroja. Jedna od značajki koje ćete cijeniti u svakodnevnim aktivnostima je potpuno nova ergonomska ručka na glinenoj šipki ovalnog oblika koja osigurava jednostavnu kontrolu i manipulaciju strojem.

Snažan motor s planetarnim mjenjačem koji ne zahtijeva održavanje osigurat će vam potrebne performanse i dug radni vijek. Motor je smješten u robusni okvir punog okvira. Motor je opremljen potpuno metalnim kućištem, tako da nećete puknuti niti jedan plastični dio kao drugi brendovi koji učvršćuju kućište plastičnim poklopcima koji pucaju pri prvom udaru. Bohman strojevi dizajnirani su za svakodnevnu upotrebu za profesionalce.

Bohman SB 25 PRO je stroj s jednim diskom dizajniran za težak rad u zahtjevnim okruženjima i dizajn to odražava. Aluminijska ručka je posebno produžena, postavljena na masivni zglob dizajniran za podešavanje nagiba ručke kako bi odgovarao potrebama operatera.

Stroj s jednim diskom Bohman SB 25 PRO opremljen je izdržljivim stražnjim kotačima dizajniranim za jednostavan transport stroja. Jednostavno nagnite stroj i transportirajte ga na željeno mjesto. Jednako je jednostavno preklopiti ručku i staviti stroj u automobil ili kombi za korištenje na drugom poslu.

Otkrijte prednosti Bohman strojeva s jednim diskom i postanite još jedan zadovoljan korisnik proizvoda koji su popularni zbog svoje kvalitete i jednostavnosti. Stroj s jednim diskom Bohman SB 25 PRO u osnovi je opremljen sa:

stroj
drška
četka
hvataljka za jastučiće

Nosač brusnog papira ili brusne rešetke za brušenje betonskih ili drvenih podova je dodatni pribor i isporučuje se uz nadoplatu.

Bohman SB 25 PRO stroj za brušenje podova s ​​jednim diskom, brisanje podova, ribanje podova drugi je najprodavaniji stroj u profesionalnom asortimanu nakon Bohman SB 20. Bili smo prvi na tržištu s potpuno novom tehnologijom strojeva s jednim diskom. Otkrijte naše strojeve i također steknite kratki pregled Bohman EASY SINGLE SCRUB – jedinstvene tehnologije koja kombinira prednosti težine i potpuno jednostavne mogućnosti rukovanja za razliku od konvencionalnih strojeva s jednim diskom. Tehnologija Bohman Easy Single Scrub omogućuje jednostavno rukovanje strojem i postavljanje na mjesto bez pomicanja ručke prema gore ili dolje kao kod konvencionalnih jednostrukih perača.

Tehničke specifikacije

Napon 220 V
Frekvencija 50 Hz
Motor s četkom 1850 W
Pritisak četke 59 kg
Put čišćenja 430 mm
Brzina četke 175 ot./min
Razina buke 56 db (A)
Broj motora 1 kom
Težina 59 kg
Kapacitet rezervoara za vodu 12 l
Snaga 1850 W