USISIVAČI

Bohman V 12 HEPA

Bohman V 12 HEPA – profesionalni usisivač za prašinu i suhu prljavštinu. Bohman V 12 HEPA s učinkovitim HEPA filterom idealan je izbor usisavača za hotele, tvrtke za čišćenje, škole, ustanove. U posljednje vrijeme, zahvaljujući svojoj izvedbi, vrlo je popularan i u kućanstvima.

Voltaža

220-240 V

Težina

7 kg

Spremnik

12 l

Detaljan opis

Bohman V 12 je usisivač za suho čišćenje napravljen s pažnjom na detalje. Naši usisavači imaju zadovoljne kupce iz cijelog spektra kupaca. Većina se isporučuje tvrtkama za čišćenje, hotelima, školama, a svoju primjenu nalaze i u tvrtkama, uredima, auto kućama i drugim poslovnim zgradama.

Bohman V 12 opremljen je snažnim motorom od 900 W koji zadovoljava najnovije EU standarde, ali i dalje pruža izvrsne performanse za svakodnevno čišćenje.

Robusna konstrukcija od izdržljive ABS plastike osigurava dugi vijek trajanja. Mali prednji zakretni kotačići pružaju veliku upravljivost, a veliki stražnji kotači osiguravaju odgovarajuću stabilnost i olakšavaju prelazak pragova i drugih prepreka tijekom svakodnevnog čišćenja.

Ergonomska ručka za nošenje usisavača je podignuta tako da možete lako namotati strujni kabel. Plastični, detaljima orijentirani vakumski prekidač dizajniran je tako da se vakum može uključiti nogom ili rukom.

Ulaz usisavača za dovodno crijevo dizajniran je s jednostavnošću na umu, ali na takav način da se crijevo ne može izvući iz usisavača.

Tehničke specifikacije

Napon 220–240 V
Frekvencija 50 Hz
Dužina crijeva 2,5 m
Potrošnja 900 W
Broj motora 1 kom
Težina 7 kg
Duljina kabela za napajanje 8 m
Usisni motor 900 W
Usis 220 mBar
Promjer pribora 32 mm
Protok zraka 155 m³/h
Kapacitet rezervoara za vodu 12 l
Razina buke 64 db (A)