USISIVAČI

Bohman V 12

Bohman V 12 je usisavač za usisavanje suhe prljavštine.

Voltaža

220-240 V

Težina

7 kg

Spremnik

12 l

Detaljan opis

Bohman V 12 je usisivač za suho usisavanje izrađen s pažnjom na detalje. Naši usisavači imaju zadovoljne klijente iz cijelog spektra kupaca. Većina se isporučuje tvrtkama za čišćenje, hotelima, školama, a također nalaze svoju primjenu u tvrtkama, uredima, auto salonima i drugim poslovnim zgradama.

Bohman V 12 opremljen je snažnim motorom od 900 W koji zadovoljava najnovije EU standarde, ali i dalje pruža izvrsne performanse za svakodnevno čišćenje. Bohman V 12 opremljen je kompletnim priborom: crijevo, 2x cijevi od nehrđajućeg čelika, visokoučinkovita promjenjiva mlaznica, četka za prašinu, ručka za pukotine, košara za filter, tekstilna mikro vrećica.

Robusna konstrukcija od izdržljive ABS plastike osigurava dug radni vijek. Mali prednji okretni kotači pružaju veliku pokretljivost, a veliki stražnji kotači osiguravaju pravilnu stabilnost i olakšavaju prelazak preko pragova i drugih opasnosti tijekom svakodnevnog čišćenja.

Ergonomska ručka za nošenje usisavača podignuta je tako da možete lako namotati kabel za napajanje. Plastični vakuumski prekidač orijentiran na detalje dizajniran je tako da se vakuum može uključiti nogom ili rukom.

Ulaz usisavača za dovodno crijevo dizajniran je imajući na umu jednostavnost, ali na takav način da se crijevo ne može izvući iz usisavača.

Tehničke specifikacije

Napon 220–240 V
Frekvencija 50 Hz
Dužina crijeva 2,5 m
Potrošnja 900 W
Broj motora 1 kom
Težina 7 kg
Duljina kabela za napajanje 8m
Usisni motor 900 W
Usis 220 mBar
Promjer pribora 32 mm
Protok zraka 155 m³/h
Spremnik za vodu kapaciteta 12 l
Razina buke 64 db (A)